Mobilne rešitve

Mobilna aplikacija Monolit2Go

Omogoča načrtovanje prostočasnih aktivnosti kot so kolesarski izleti, planinske poti, ogled vinskih in sadnih poti po Sloveniji ter drugih turističnih poti. Uporabnik ima na voljo izris poti s podrobnimi podatki o poti kot so: Opis poti s slikami, dolžina poti, Višinski prikaz poti, podatki o višinski razliki na poti ter drugimi podatki. Trenutno aplikacija vsebuje več kot 2.500 različnih poti, ki jih lahko shranite med priljubljene in jih uporabljate brez omrežne povezave.

Več informacij o aplikaciji Monolit2go lahko najdete na spletni strani www.monolit2go.si in na objavah preko socialnih omrežij.

Aplikacija je na voljo za iOS in Andorid platformo 3.2. ali več. Aplikacija je dosegljiva na GooglePlay-u in AppStore-u.

Osnovni meni aplikacije monolit2go

Filter za iskanje poti

Seznam poti

Prikaz poti na karti

Filter iskanja interesnih točk

Opis interesne točke

Mobilna aplikacija Slovenia trails: Hiking & Biking

Slovenia Trails je vodnik po kolesarskih in pohodniških poteh v Sloveniji. Brezplačna mobilna aplikacija je plod razvoja podjetja Monolit d.o.o. in združenja Pohodništvo in kolesarjenje GIZ.

Vodnik vsebuje preko 200 pohodnih in kolesarskih poti ter podatke o specializiranih namestitvah za pohodnike in kolesarje ter predstavitev članov Združenja za kolesarjenje in pohodništvo. Vodnik zajema področje celotne Slovenije.

Aplikacija med drugim vsebuje:

  • Namestitve primerne za pohodnike in kolesarje ter pohodniške in kolesarske destinacije,
  • Poti primerne za pohodnike in kolesarje z opisom in prikazom na topografskem zemljevidu.
Aplikacija je na voljo za iOS in Andorid platformo 3.2. ali več. Aplikacija je dosegljiva na GooglePlay-u in AppStore-u. Lahko pa jo prevzamete tudi preko QR kode.

Splash screen

Začeten zaslon

Opis poti

Opis poti

Začetni meni

Začetni meni

Prikaz poti na karti

Prikaz poti na karti

Opis interesne točke

Opis interesne točke

Mobilna aplikacija Laško2Go

V sodelovanju s STIK Laško, Thermano Laško, Rimskimi toplicami in Očino Laško smo razvili destinacijsko aplikacijo za vandranje po Laškem in okolici. Aplikacija je razvita na osnovi aplikacije Monolit2go in je za uporabnike na voljo brezplačno. Uporabljate jo lahko v različnih jezikih: slovenščini, angleščini, nemščini, italijanščini in ruščini.

Aplikacija je na voljo za iOS in Andorid platformo 3.2. ali več. Aplikacija je dosegljiva na GooglePlay-u in AppStore-u. Lahko pa jo prevzamete tudi preko QR kode.

Več o sami aplikaciji si lahko preberete tukaj. 

Vstopna stran aplikacije Laško2Go

Glavni meni aplikacije Laško2Go

Prikaz poti na karti

Mobilna aplikacija MonolitMap

Omogoča iskanje po interesnih točkah in načrtovanje postankov na poti. Ogled zanimivosti, iskanje gostinskih storitev, prenočitev, lokalnih znamenitosti in drugih lokacij prinaša uporabnikom dodatno vrednost pri načrtovanju izletov in potovanj.

Aplikacija je na voljo za Andorid platformo 2.2. ali več. Aplikacija je dosegljiva na GooglePlay-u.

Osnovna stran aplikacije Monolitmap

Prikaz karte Evrope

Prikaz poti na karti