Rešitve

Naše spletne aplikacije vam omogočajo hitro in učinkovito GIS informacijo v vsakem trenutku. Preko spletnih aplikacij lahko dostopate do naše karte, določate geolokacijo in izračunavate poti.

Rešitev je hitra, varna, kakovostna in primerna za vse sisteme. Največja prednost spletnih servisov je preprost dostop do ažurnih in redno vzdrževanih podatkov.

Preberi več

Karta SLO in EU

Smo edini ponudnik vektorske karte Slovenije, ki je primerna za uporabo v navigacijskih napravah, geografskih informacijskih sistemih, spletnih in mobilnih aplikacijah ter klasičnih tiskanih zemljevidih.

Karta je v merilu 1:5.000 in omogoča kakovosten pregled prostorskih podatkov vse do hišne številke. Sestavljena je iz različnih slojev, kot so ceste, stavbe, železnice, raba prostora, zanimive točke itd.

Preberi več

Prometna platforma

S pomočjo vozil, ki se dnevno vozijo po slovenskih cestah anonimno spremljamo stanje prometa na cestnem omrežju. Vsi premiki vozil so uparjeni na cesto, kar nam omogoča izračun poti ter čas potovanja vozila za posamezno pot.

Bodite seznanjeni z gostoto prometa in dejanskimi potovalnimi časi na slovenskih cestah. Podatke prometne platforme lahko uporabite v lastnih rešitvah in aplikacijah za obveščanje.

Preberi več
 

22/05/2018 Pomladanska potepanja z Monolit2go

V prihajajočih mesecih izkoristite sončne dneve za raziskovanje novih poti s pomočjo aplikacije Monolit2go. Naši sodelavci so s pomočjo aplikacije že načrtovali svoje aktivnosti v naravi in se udeležili ljubljanskega teka trojk ter organizirali ogled cvetočih narcis s pohodom na Golico. Nekaj utrinkov lahko najdete v spodnji galeriji.